fbpx

TOEFL Hazırlık Kursu

TOEFL İBT Sınavı, İngilizceyi üniversite seviyesinde kullanma ve anlama yeteneğini ölçmek için düzenlenir. TOEFL hazırlık kursları, öğrencilerin dinleme, okuma, konuşma ve yazma becerilerini geliştirip öğrencinin akademik görevlerini yerine getirirken bunları en iyi şekilde kullanmasını ve en kısa sürede en yüksek puanı almasını hedeflenmektedir.

Öğrenciler isteklerine göre haftada 20, 25, 30 ya da 38 derslik yoğun programları seçebilir. Derslerin her birinin süresi ortalama 50 dakikadır. Öğrencinin bu programa katılabilmesi için İngilizce seviyesinin en az B1 düzeyinde olması gerekmektedir.

Başvurular Ne zaman ve Nasıl?

Öğrenciler CANADEMY ekibi ile iletişime geçerek, isteklerine göre yılın her zamanında bu programa kayıt yaptırabilirler. Kursların başlangıç ve bitiş tarihleri, okulla irtibat kurulup size CANADEMY ekibi tarafından bildirilir.

Program kayıtlarıyla ilgili her türlü bilginin sağlanmasından, başvurularınızın yapılmasına, kalacak yerinizin ayarlanmasından, uçak biletinizin temini ve gideceğiniz ülkede havaalanında karşılama ve gideceğiniz adrese bırakma organizasyonunu ayarlamaya kadar tüm işlemleriniz CANADEMY Yurt Dışı Eğitim ve Danışmanlık tarafından ÜCRETSİZ yapılmaktadır.

Menü